Clouds
21 Budapest
Dollár
357,31 Ft
Euró
384,48 Ft
Font
437,06 Ft
Bitcoin
27,693 $

Visszakapta az irányítást közösségi oldala fölött a DVSC labdarúgócsapata

TÉMÁK:
#DVSC #Facebook
Fotó: illusztráció | unsplash
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Napokig tartott, most már ismét a klub rendelkezik a facebook oldallal, igaz van egy kis bökkenő.

Méghozzá az, hogy a 67 ezres követőszámú oldalról eltűntek az elmúlt évek bejegyzései, a legutóbbi 2021 márciusi, amikor a Debreceni VSC még a másodosztályban szerepelt.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Habár a feltörés tényéről beszámoltak a klub honlapján, arról már nem, hogy visszaszerezték az irányítást, így azt sem tudni, hogy ki állhat a dolog mögött, és hogy miként sikerült elérni, hogy ismét jogos tulajdonosa használhassa az oldalt.

Mint arról mi is beszámoltunk korábban, a szombat óta tartó kálvária alatt valaki Ronaldós posztokat osztott meg az oldalon, hasonló kommentek társaságában. Természetesen ezek is eltűntek a profilról.

Mindenesetre jó lecke lehetett ez a klub számára, hogy érdemes többfaktoros hitelesítéssel védeni az ilyen oldalakat, a belépési adatokat pedig minél kevesebb emberrel megosztani, ugyanis könnyen ez lehet a vége.

A csapathoz valószínűleg csak a trollkodás híre jutott el, ettől függetlenül behúzták a hétvégi bajnokit és remek formában várják a Nagyerdei Stadionba a Ferencvárost. A klub beszámolója szerint pedig szép számmal lesznek drukkerek is, akár 10 ezren is drukkolhatnak a helyszínen.