Vinicius csúcsformája némi fejfájást is okoz Ancelottinak a Real Madridnál

Fotó: Twitter/Fabrizio Romano
not image

Nagy Noel

2021. szeptember 24. - 20:18

VInicius Junior jelen állás szerint élete legjobb szezonját futhatja, idén robbanhat be igazán a Real Madrid színeiben.

Az ifjú brazil támadó már a második mérkőzésen megmutatta Carlo Ancelottinak, hogy számolhat vele egész évben. Vinicius rögtön góllal mutatkozott be a szezonban, amelyet azóta már több másik követett.

A legutóbbi, Mallorca elleni mérkőzésen ugyan nem szerzett gólt, de oroszlánrészt vállalt a támadójátékban. Azt a mérkőzést Marco Asensio vitte a hátán, aki mesterhármasával jelezte, hogy őt sem érdemes elfeledni.

Carlo Ancelotti még az első mérkőzésen Gareth Bale és Eden Hazard kezdetésével próbálta meg a támadójátékot alakítani és bár nem is játszott rosszul a Real Madrid két sztárja, gyorsan a háttérbe szorultak Vinicius mellett.

Az olasz trénernek azonban fejfájást okozhat, hogy bár Vinicius most kirobbanthatatlan a csapatból, neki is véges az állóképessége, ezért valamikor sort kell arra is keríteni, hogy ő pihenni tudjon.

A Real Madrid körüli hírekben jól értesült DefensaCentral pedig most megtudta, hogy erre a Villareal és a Sheriff Tiraspol elleni mérkőzéseken kerülhet sor, akkor kaphat a fiatal brazil némi regenerálódási időt.

Habár számos támadóval rendelkeznek a blancók, egyikük sem játszik akkora formában, mint Vinicius, ezért nem akarják megkockáztatni, hogy a túlzott meccsterhelés miatt izomsérülést szenvedjen el a brazil.