Dollár
428,62 Ft
Euró
421,03 Ft
Font
477,52 Ft
Bitcoin
19,378 $

Vinicius nagyon megharagudott Carlo Ancelottira

Vinícius Júnior, a Real Madrid (j) és Andreas Christensen, a Chelsea játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája elõdöntõjének elsõ mérkõzésén a madridi Alfredo Di Stefano Stadionban 2021. április 27-én. MTI/EPA/EFE/Kiko Huesca
not image

Borbély Fanni

2021. december 22. - 11:13

Vinicius nem érti, hogy mi történt a Cádiz elleni mérkőzésen.

Habár a Real Madrid továbbra is az élen van a LaLiga tabelláján, a múlt vasárnapi, Cádiz elleni, döntetlennel zárult mérkőzés komoly vitákat generált, és olyan lavinát indíthat el, melynek nagyon rossz vége lesz, ha nem tesznek semmit a klubnál. Ugyanis a csapat több tagja is nemtetszését fejezte ki, miután Hazard végigjátszotta a 90 percet a pályán, miközben pont neki kellett volna alkalmazkodnia a többiekhez.

Soron kívül Orbán: jön a gyármentőprogram és már dolgoznak a munkahelyvédelmi akcióterven

A mérkőzés legnagyobb vesztese pedig kétségkívül Vinicius volt, aki nem igazán találta a helyét, és bár az elmúlt szezon egyik legjobb játékosa volt, most mégis rosszul helyezkedett a pályán. Ez a helyzet pedig nagyon felidegesítette a játékost, aki nem érti, hogy Ancelotti miért adta át az ő feladatait Hazardnak, mikor ő már bizonyította, hogy alkalmas rá.

Egy szakértő szerint szemmel látható, hogy a Real Madrid oszlopos játékosai elégedetlenek Hazard leigazolásával, amit nem is bizonyíthatott volna jobban a Cádiz elleni döntetlennel végződött mérkőzés, hiszen az egész csapatnak Hazardhoz kellett alkalmazkodnia a pályán, ami Viniciusban is ellenszenvet váltott ki.

Habár Ancelotti részéről valahol érhető a lépés, hogy megpróbálja visszahozni Hazardot azzal, hogy egy relatíve könnyű meccsen ad neki lehetőséget, az edző abban hibázott, hogy nem beszélte meg tervét a csapattal, és arra kényszerítette játékosait, hogy Hazard körül forogjanak, és őt kövessék – írja az El Nacional.