Világszerte ünneplik a ma 60 éves Johnny Deppet

Fotó: MTI/EPA/AP pool/Steve Helber
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Rajongói a világ minden tájáról felköszöntik a színészt 60. születésnapja alkalmából.

Nagy nap a mai Johnny Depp számára, hiszen ma, június 9-én ünnepli 60. születésnapját. A közösségi médiában ma Depp neve került a keresési listák élére, hiszen rajongói világszerte az őt ünneplő bejegyzéseket és posztokat osztanak meg tiszteletére.

Érdekesség, hogy a színész csütörtök este Romániában lépett fel együttesével, a Hollywood Vampires-szel, ahol a közönség sem feledkezett meg a nagy napról, s együtt énekeltek egy születésnapi dalt Deppnek. A zenekar a Twitteren közzé is tette az erről készült felvételt, melyen Depp reakciója is látható a köszöntésre:

„Hűha, ez a legnagyobb születésnapi dal, amit valaha hallottam. Gyönyörű, köszönöm!”

Depp pár puszit is dobott rajongóinak a koncerten. Ma pedig a rajongók több ezer posztja árasztja el a közösségi médiát: egyes rajongók a sokoldalú színész kedvenc alakításairól beszélnek, míg mások rajongói műveket posztolnak Deppnek.

„Boldog születésnapot az egyik kedvenc színészemnek, Johnny Deppnek!” – írta egy rajongó egy tweetben, melyben több képet montázsolt össze Deppről különböző filmes szerepeiben.

„Kiskorom óta megszállottja voltam a karaktereinek és alakításainak. Úgy szeretem a mozit, és ez egy kicsit neki köszönhető.”