Videón, ahogy Köllő Babett üvöltve ver szét egy kerti törpét

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021.április.10 - 23:30

Valamiért Babett egyik legnagyobb vágya az volt, hogy szétverhessen egy kerti törpét, amit most meg is tehetett, hála Hajdú Péter műsorának.

Köllő Babett és Hajdú Péter remekül érezték magukat az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban a LifeTV-ben. A hangulatra biztosan nem lehetett panasz, Babett még a pulton is táncolt, majd később kiderült, hogy 16 éves korában egy nála sokkal idősebb rendező áthívta magához.

Rengeteg ajánlatot kap, még akkor is, ha tudják róla, hogy férjnél van. Többek között egy ismert magyar zenész is próbálkozott nála, aki ráadásul házas. Nevet nem mondott, de az egyik barátnőjének elárulta.

A színésznőnek régi vágya volt, hogy szétverhessen egy kerti törpét, amit egyébként Tamás névre keresztelt. Ehhez kapott egy baseballütőt, majd jöhetett a nagy pillanat, amire ezelőtt még nem volt példa a műsorban.

A biztonság kedvéért Babett és Péter is felvett egy biztonsági szemüveget, ha esetleg a darabok szétszóródnának. Közben a sztár illusztrálta a dolgokat, lassítást is kért a vágásnál,amit szintén megkapott, mint azt a videóban is láthatjuk.

„Mint egy rossz pornófilm, úgy indul.” – mondta Babett, aki először finoman kezdett neki a kerti törpének, ami valóban idegesítően nézett ki. Annyira élvezte a dolgot, hogy többször is üvöltött, tele volt adrenalinnal.

A Tamás névről nem sok minden derült ki, de az igen, hogy Babettnek több olyan exe is van, akikről finoman szólva sincs jó véleménnyel.