Elhalasztották az egyik legjobban várt videójáték megjelenését

THQ
not image

Kulcsár Péter

2021. november 19. - 02:06

A Saints Row rebootját eredetileg 2022. február 25-én tervezték piacra dobni, ám a fejlesztők inkább elnapolták a megjelenését.

A Saints Row teljesen nulláról újrainduló epizódját az idei Gamescomon mutatták be, és bár sokan kifogásolták a főszereplőket, mégis óriási hype övezte a játékot, amit már rengetegen vártak, hiszen jövő februárra ígérték a debütálását.

A Volition fejlesztői gárdája azonban nem éppen az előre tervezett ütemben haladt a játék csiszolásával és finomhangolásával, ezért úgy döntöttek, az irritáló bugok és glitchek elkerülése végett február 25-ről augusztus 23-ra halasztják a megjelenést.

Azért tették meg a lépéséket, mert úgy érezték, nem teljes a game, és további polírozást igényel, ezáltal javíthatnak a gameplay-en és a grafikán, nem mellesleg kiküszöbölhetik a játékmenetet érintő alapvető hibákat, amelyek ellehetetlenítenék a gördülékeny sztorivezetést is.

Habár ezáltal egy címmel kevesebb érkezik februárban, 2022 mégis a gamerek éve lehet, hiszen a 2021-es pocsék felhozatal után olyan gyöngyszemeket zsebelhetünk majd be, mint például a Dying Light 2 Stay Human, a Destiny 2: The Witch Queen, a Horizon Forbidden West vagy a Gran Turismo 7.