Clouds
21 Budapest
Dollár
353,11 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
434,78 Ft
Bitcoin
27,406 $

Videón a mentős, aki 70 ezer forintot lopott el egy betegtől

TÉMÁK:
#Lopás
Fotó: Mentő és rendőr dolgozik 2021. március 5-én a X. kerületi Kőbányai úton, ahol vascsővel és kalapáccsal támadtak egy férfira. A sértett súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az elkövetőt a közelben elfogták. MTI/Mihádák Zoltán
Bűnügy
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

A felvételen az látható, amint az illetékesek ismertetik a helyzetet, kiemelve, hogy egy megbízhatósági vizsgálatról volt szó, amelynek során vagyon elleni bűncselekmény gyanúja merült fel.

A Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) munkatársai korábban megbízhatósági vizsgálatot hajtottak végre két egészségügyi szolgálati jogviszonyban foglalkoztatott budapesti mentős tekintetében, ám az egyikük elbukott ezen.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

Ugyanis a vizsgálat során az NVSZ munkatársától (akiről azt gondolták, hogy beteg, ezért kórházba szállították), 70 ezer forintnyi készpénzt tűnt el, így a mentőápolókat elővették, bár mindketten tagadták a dolgot – írta a Blikk.

Azonban a nyomozó hatóság munkatársai nem sokkal később megtalálták a hiányzó összeget, ami az egyik érintett nadrágzsebében volt, majd lefoglalták a pénzt, az esetről pedig egy rövid videót is megosztott az NVSZ.

A felvételen az látható, amint az illetékesek ismertetik a helyzetet, kiemelve, hogy egy megbízhatósági vizsgálatról volt szó, amelynek során vagyon elleni bűncselekmény gyanúja merült fel. Majd átvizsgálás következett, így hamar előkerült a pénz, s ezzel együtt a tolvaj is meglett.