Videóra vettek egy feltételezett autófeltörőt a II. kerületben

Fotó: police.hu
not image

Takács Petra

2021. július 27. - 11:37

A felvételen látható férfit már keresi a II. kerületi rendőrség, amiben a lakosság segítségét is kérik, hogy minél gyorsabban kézre kerítsék a bűncselekményt elkövetőt.

A jelenlegi adatok szerint a férfi nem egy autónál próbálkozott: A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2021. július 23-án 19 óra és 20 óra között a II. kerületi Kitaibel és Kis Rókus utcákban összesen két autót tört fel, amelyekből laptopot, laptoptáskát, övtáskát, okmányokat és pénzt lopott el.

Egy másik utcában nem járt sikerrel a feltételezett elkövető, de a felvételen rögzítették: A Petrezselyem utcában szintén megpróbált feltörni egy kocsit, azonban nem járt sikerrel. A felvételezett elkövetőről felvétel készült.

12 éves debreceni lányt keresnek, az édesanyját sem találják

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon – írja a police.hu