Clouds
21 Budapest
Dollár
354,58 Ft
Euró
386,26 Ft
Font
432,96 Ft
Bitcoin
23,615 $

Különleges ruhában mutatta meg aktuális formáját Victoria Beckham

Fotó: David Beckham visszavonult angol válogatott labdarúgó a feleségével, Victoria Beckham divattervezővel és Brooklyn fiukkal a GQ Magazin Év férfija díjainak kiosztóján Londonban 2019. szeptember 3-án. A GQ férfi magazin a kiemelkedő színészek, zenészek, sportolók, üzletemberek és televíziós személyiségek tevékenységét ismeri el a díjjal. MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Victoria Beckham formája gyakorlatilag hosszú évek óta változatlan, amiért egyesek támadják, mások pedig imádják.

Trendivé vált bántani a nőket azért, mert valaki jól érzi magát a bőrében. Egyesek szerint valaki már „túl vékony”, míg másnak azt tanácsolják, fogyjon le. Mindezt sokan rendkívül bántó stílusban teszik meg, kihasználván az arctalanságot és a névtelenséget.

Soron kívül Elindult a bértárgyalás az Audi Hungariánál, ezt követeli a szakszervezet

Nem is gondolnak bele, hogy ez mekkora frusztrációt okozhat valakinek, és soha nem tudhatjuk, hogy mi van egy forma mögött. Lehetséges, hogy az illető, legyen az sztár vagy átlagember, épp beteg, lelki gondjai vannak, és sorolhatnánk.

Ha pedig valaki az aktuális formájában érzi magát boldognak, akkor azt tiszteletben kell tartani. A hírességek vannak kitéve a legtöbb támadásnak, és nehéz elviselni ezeket a kommenteket, akár csak egyet is.

Victoria Beckham több könyvet is írhatna arról, hogy milyen módon ítélkeztek már róla, akár a megjelenése kapcsán. Emellett a genetikát se zárjuk ki a körből, mert valaki alapból vékonyabb típus, nem ezt választotta.

David Beckham felesége egy csinos nő, aki magabiztos a testében, és láthatóan jól érzi magát. Az alább látható ruha is abszolúte a stílusa, ami már a színével felhívja magára a figyelmet, és nagy sikert is aratott.

Még több bulvár: Egy egész vidámparkot kibéreltek Cristiano Ronaldo családjának? (fotók)