Dollár
423,88 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
19,181 $

Victoria Beckham dekoltázsa olyan látványos, mint a telihold

Fotó: Az Alibaba Group által közreadott képen David Beckham visszavonult angol válogatott labdarúgó (j) és felesége, Victoria Beckham angol divattervező hallgat egy műsorvezetőt a színpadon az Alibaba Group kínai internetes kereskedelmi cég globális vásárlói fesztiválját megnyitó gálán a dél-kínai Kuangtung tartománybeli Sencsenben 2016. november 10-én. A világ legnagyobb internetes viszonteladói oldala, az alibaba.com éjféltől 24 órán át online akciós vásárt tart a Kínában immár hagyománnyá vált, úgy nevezett Egyedülállók napja (Singles' Day) alkalmából. (MTI/EPA/Alibaba Group)
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 4. - 02:05

Vannak, akik szerint túl vékony a világsztár, valójában csak jól érzi magát a bőrében, így jobb is, ha nem foglalkozik a negatív kritikákkal.

Victoria Beckham sokak nagy kedvence, immáron évtizedek óta irigykednek a formájára, ami a maga nemében szimplán tökéletes. Rendkívül jól mutatnak rajta a ruhák, a cipők, a különböző kiegészítők, és ez már hosszú ideje így van.

Soron kívül Legjobb barátja behívása miatt nyitott tüzet egy toborzótisztre egy férfi Szibériában

Mindezt négy gyermekes édesanyaként írhatjuk róla, miközben közel 50 éves. Jövő áprilisban ünnepeli a 49. születésnapját, de más hírességekhez hasonlóan letagadhatna pár esztendőt a korából.

Azon a véleményen vagyunk, hogy nincs szükség a korunk letagadására, különösen, ha ilyen csinosak és szexik vagyunk, mint David Beckham felesége. Az egyik legvonzóbb sztár, és nemcsak a 40-esek között.

Money or Love: Demcsák Zsuzsa bikinis teste álomba illő (videó)

Mint mondtuk, négy gyermek édesanya, de rendre hamar visszanyerte a formáját, és mintha még mindig csak a 30-as éveinek első felében járna. Nagy karriert csinált, nemcsak a zeneiparban, hanem a divat világában is.

Lapozó: 1 2