18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
431,14 Ft
Euró
422,90 Ft
Font
481,91 Ft
Bitcoin
19,675 $

Meg akarta viccelni feleségét, ám véletlenül tényleg felakasztotta magát a férj

Fotó: Twenty20
not image

Borbély Fanni

2022. július 17. - 07:39

A 36 éves férfi és felesége nem sokkal korábban végignézte az American Horror Story című sorozatot, a férj pedig ennek okán akarta megviccelni feleségét, a tréfa azonban tragikus véget ért.

A 36 éves Philip Burns és felesége, Michelle Delahunty-Evans egy februári estén úgy határozott, kikapcsolódásképpen megnézik az American Horror Story című sorozatot, a hangulatot pedig egy kis alkohol biztosította, miután korábban részt vettek egy kis mulatozáson.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

A házaspár remekül szórakozott, sokat nevettek, majd a férfi egy hirtelen ötlettől vezérelve, már ittas állapotban felpattant, és az ajtó felé vette az irányt, majd viccelődni kezdett feleségével.

A nő eközben szintén kissé illuminált állapotban táncolt és nevetgélt a tévé előtt, a férfi pedig meg akarta ijeszteni, ezért az ajtó felett lévő kötelet a nyaka köré helyezte, ám rosszul mozdult, a kötél a nyakára szorult, majd eszméletlen állapotban a földre zuhant.

A nő azonnal értesítette a rendőrséget és a mentőket, a helyszínre kiérkező egyik rendőr pedig azonnal megkezdte a férfi újraélesztését. A rendőr őrmester megosztotta, hogy Burns a földön feküdt mozdulatlanul, amikor belépett a házba, a nő pedig részegen és sokkos állapotban várta a rendőröket.

A később elvégzett toxikológiai vizsgálat során pedig kiderült, hogy a férfi szervezetében jelentős mennyiségű alkohol és nyomokban kokain is volt. A halottkém úgy fogalmazott, ha valaki felakasztva találnak meg otthonában, először mindig az öngyilkosság az első gyanú.

Kiemelte, a férfi nem küzdött mentális betegséggel, s nem is mutatta annak a jelét, hogy önkínzó lenne, csupán túl jól érezte magát azon az estén, ám nem volt elég körültekintő, és a tréfa tragikus véget ért.

Habár a tragédia megmagyarázhatatlan, azóta kiderült, hogy a férfi 2020 februárjában szabadult a börtönből, miután gyermek ellen elkövetett erőszak vádjával elítélték a bíróságon. A halottkém megjegyezte, habár valóban szörnyű dolgott tett korábban, szemmel láthatóan vezekelt és megpróbálta jó irányba terelni az életét, hozzátéve, hogy nagyon ritka az ilyen jellegű haláleset.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.