Arra járó anyuka segített egy vérző fejű kisfiúnak Budapesten

Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat
not image

Kornis Vivien

2021.június.20 - 09:54

Egy külföldi apuka kért segítséget kétségbeesetten a fővárosi Almássy téren vérző kisfia miatt.

Egy külföldi férfi kért kétségbeesetten segítséget egy arra járó nőtől Budapesten, az Almássy téren. A férfi kisfia elesett és megütötte a fejét, ami erősen vérzett.

Ágnes, aki kislányával sétált az erzsébetvárosi Wesselényi utca oldalán elterülő tér közelében, amikor a segítséget kereső férfi őt is megszólíotta, és azt kérdezte tőle, hogy a közelben hol talál orvost. Az édesanya a Ripost szerint egy Facebook-csoportban mesélte el a történteket.

Míg az apuka zsebkendővel fogta az ötéves kisfiú erősen vérző fejét, Ágnes mentőt hívott. A fiú anyukája a földön feküdt és az ájulás határán volt, annyira féltette gyermekét, aki időközben sok vért veszített, a zsebkendők teljesen átáztak.

„Nagyon nagyon sajnáltam őket, de hála Istennek ott voltam és tudtam rajtuk segíteni. Mellesleg a kisfiú egy szuperhős volt, nagyon erős volt és nagyon büszke volt rá a családja” – mesélte Ágnes a Facebookon.

Ágnes hozzátette, hogy a kisfiú állapota szerencsére nem romlott, a mentők kórházba vitték, és meg fog gyógyulni a baleset után.