Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,741 $

Videón Vertappen és Hamilton kergetőzése a Monacói Nagydíjról

Fotó: EPA/CHRISTIAN BRUNA
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Max Verstappen és Lewis Hamilton még egy pénteki edzésnapon is rivalizál egymással, a közönség legnagyobb örömére.

A Forma-1-ben mindig is voltak nagy riválisok, feltéve, ha a technika engedi, mert, ha túl nagyok a különbségek az autók között, olyasvalami alakulhat ki, mint az évek során a Mercedesnél. Lewis Hamilton és Nico Rosberg rivalizálása végül nem érte el a Senna-Prost magasságokat.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

Rosberg csak egyszer tudta legyőzni Hamiltont, ami címet ért számára, majd azzal a lendülettel vissza is vonult a német, így még csak a visszavágó sem valósulhatott meg. Később újra megállították Hamiltont, de már nem a csapattársa tette ezt meg, hanem egy „külső” rivális.

Max Verstappen drámai módon szerezte meg az első címét, és azóta meg is védte azt. Remek esélyei vannak arra, hogy háromszoros világbajnokká váljon 2023 végére, minden adott hozzá számára.

Monacóban azonban számára sem könnyű, mert egy kis hiba is elegendő ahhoz, hogy a falban kössön ki. Ebben is volt már része, és láthattuk, hogy Alex Albon hogyan járt a pénteki edzésnap első felében.

Verstappen és Hamilton sem unatkozott, a közönség legnagyobb örömére kicsit kergetőztek is. A Red Bull és a Mercedes világbajnok versenyzője nem hagyta magát, de a java csak most következik a hétvégével.