Clouds
21 Budapest
Dollár
358,97 Ft
Euró
390,02 Ft
Font
444,72 Ft
Bitcoin
23,092 $

A verhetetlen Real Madrid

Fotó: Unsplash/Vienna Reyes
Sport
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A Real Madrid az előző szezont trófea nélkül zárta, de a február óta tartó spanyol csapatok elleni veretlenségi időszak miatt optimistán kezdhetik a szezont.

A nyári átigazolási időszakban olyan nevek távoztak a klubtól, mint Sergio Ramos, Raphael Varane és Zinedine Zidane, és Kylian Mbappé ügyét sem sikerült pozitívan zárniuk, azonban az tény, hogy a királyi gárda február óta szinte veretlen: más csapat nem győzött ellenük az elmúlt hét és fél hónapban, csak a Chelsea a májusi Bajnokok Ligája elődöntő második mérkőzésén. 

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

A január katasztrófa volt a klub számára: egy hét alatt elvesztették a Spanyol Szuperkupát, valamint kiestek a Spanyol Kupából is. Tíz nappal később, január 30-án a Levante otthon verte meg őket a bajnokságban – írja a Marca

Azóta azonban egyetlen spanyol csapatnak sem sikerült győzelmet aratni felettük, ez február eleje óta 20 győzelem, 8 döntetlen, 1 veresége mutatót jelent. 

A tavalyi pontvadászatban a februári pálfordulás már nem segített, hogy eredményt érjenek el, azonban ez a veretlenségi széria lendületet adhat nekik az új szezonban. 

A Real idén is remekül kezd Carlo Ancelotti vezetésével: három győzelem és egy döntetlen a La Ligában, egy győzelem a Bajnokok Ligájában. 

A királyi gárda vasárnap a Valenciával találkozik a Mestallában, a kérdés, hogy folytatni tudják-e a kiváló szériát, miközben a házigazdák is hasonló mérleggel rendelkeznek ebben a szezonban, akik Jose Bordalas irányítása alatt megfiatalodtak a csalódást keltő tavalyi idény után.