Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Idős asszony és fia verekedett össze a polgármesterrel és a rendőrökkel Szlovákiában

Fotó: Losonc látképe, jobbra a római katolikus és a református templom. MTVA/Molnár-Bernáth László
Európa
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Amikor minden érintett a tárgyalóteremben volt, a nő fia váratlanul sértegetni kezdte, majd megtámadta a polgármestert, később pedig másoknak is nekiesett, s a nő ugyanígy tett.

A Joj TV beszámolója alapján az eset azután történt, hogy az egyik losonci járásbeli faluból származó 70 éves asszony feljelentette a helyi polgármestert, az ügy megtárgyalása kapcsán pedig már második alkalommal találkoztak a felek a járási hivatal épületében.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyhatja el a kórházat Ferenc pápa

Michaela Tablíberová, a járási ügyészség ügyésze kifejtette, hogy amikor minden érintett a tárgyalóteremben volt, a nő fia váratlanul sértegetni kezdte, majd megtámadta a polgármestert. De az incidens során a hivatal munkatársát és a rendőröket is bántalmazta.

Ehhez többnyire a kezét használta, de volt, hogy szúrt a nála lévő ceruzával vagy ütött más, a keze ügyébe kerülő tárgyakkal, s közben halálosan megfenyegetett mindenkit. Ám az idős asszony sem maradt ki ebből, mivel a fia után ő maga is rátámadt a rendőrökre.

A Paraméter szerint mindketten rendkívül agresszívan viselkedtek, s végül a rendőröknek kellett ártalmatlanná tenni őket. Majd Mária Faltániová rendőrszóvivő hozzátette, a 48 éves férfit köztisztviselővel szembeni támadással, veszélyes fenyegetéssel és garázdasággal gyanúsították meg, de előbbivel az édesanyját is.

Továbbá az is kiderült, hogy az asszony szabadlábon védekezhet, fiát viszont vizsgálati fogságba helyezték, s mindezt azzal indokolták a hatóságok, hogy szabadlábon ismét megtámadhatná a másik felet.