Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,86 Ft
Euró
381,61 Ft
Font
445,49 Ft
Bitcoin
43,545 $

Éveken át verbálisan és fizikailag is bántalmazta férje a magyar Artisjus-díjas fuvolaművészt

Horgas Eszter hihetetlen megpróbáltatásokon ment keresztül, most pedig úgy érezte, eljött az ideje, hogy megossza, valójában mi történt vele.

A díszpolgári címmel kitüntetet Horgas Eszter fuvolamûvész, mellette Tarlós István fõpolgármester a Fõvárosi Közgyûlés ünnepi ülésén az Újvárosháza dísztermében 2018. június 19-én. Idén az elismerõ címben nyolcan részesültek. MTI Fotó: Kovács Tamás
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Horgas Eszter, Artisjus-díjas fuvolaművész sokáig tartotta magában fájdalmát, ám most úgy határozott, megosztja a nyilvánossággal, hogy férje mind verbálisan, mind pedig fizikailag bántalmazta.

„Mikor húsz évesen férjhez mentem és esküt tettem, azt gondoltam, ez egy életre szól. Aztán mikor már elviselhetetlen volt a megalázások sora, akkor lépnem kellett” Soron kívül Akár mínusz 11 fok is lehet éjszaka

– fogalmazott a fuvolaművész.

A Borsonline-nak nyilatkozva azt is megosztotta, hogy sajnos nem egyszer eset volt a fizikai és verbális bántalmazás, ám elismerte, valamiért mindig az ilyen férfiakba szeretett bele.

Mivel tisztában van ezzel, úgy érezte, neki is változnia kell ahhoz, hogy a jövőben ne sodródhasson bele ilyen toxikus párkapcsolatokba:

„Ahogy rengeteg munkát tettem abba, hogy jó anya, jó művész, jó zenész legyek, így meg kellett tanuljam, hogy a férfiakkal való kapcsolataimban is önmagam tudjak lenni, és elhinni, hogy megérdemlek egy hozzám illő társat.”

Sokáig nem is akart foglalkozni a problémával, helyette inkább a munkába menekült, ám a koronavírus-járvány miatti leállás ráébresztette: itt az ideje, hogy begyógyítsa lelki sebeit.

„Az hogy valaki áldozat típus, az nem egy vállalás.Az éppen úgy sors, mint az hogy tehetséges, hogy szép vagy hogy milyen alkat. Segítséget kellett kérnem, hogy gyógyulni tudjak. Bár annak idején is elmentem pszichológushoz, de akkor úgy gondoltam, meg tudom oldani egyedül is a problémáimat, és nem mentem vissza kezelésekre. Most már tudom, hogy hiba volt.”

Habár nem volt egyszerű dolga, amikor kilépett bántalmazó kapcsolatából, hiszen egy hét hónapos és egy hét éves gyermekkel maradt egyedül, elmondása szerint a zene mindig átsegítette a nehezebb napokon.