Dollár
430,80 Ft
Euró
417,58 Ft
Font
468,05 Ft
Bitcoin
19,489 $

Házasodna a gazda: Vera gazda nyilatkozott Tamás jogosítványos megszólalásáról

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. szeptember 22. - 21:12

Vera gazda számára nemigazán imponált az, hogy Tamásnak nem volt jogosítványa, hiába ígérte le neki a csillagokat az égről.

Vera gazda volt az egyetlen a Házasodna gazda legutóbbi szezonjában, aki végül nem ment álomrandira. Egy versenyzőben sem látta azt, akivel szívesen folytatta volna, bár az egyik jelentkező a véghajrában maga szállt ki, mert úgy érezte, még nagyobb fájdalom érheti a lelkét.

Soron kívül Hosszabb iskolai téli szünet és kormányzati-igazgatási szünet is lesz 

Hozzá sem ragaszkodott Vera, elég hamar elengedte, majd jött Tamás, aki noha úgy beszélt a gazdáról, mint senki másról, ez is kevés volt. Végül neki sem maradt más, mint az ajtó és a búcsú.

Vera nem kevés kritikát kapott a szereplése kapcsán, igen durva dolgokat is írta róla, de ezekből továbbra sem idéznénk, mert rettentő sértő lenne. Tamás úgy érezte, hogy a jogosítványának hiánya volt a legnagyobb gond, bár ebben azért kételkednénk.

„Már a bemutatkozó videóm is úgy fejeződött be, hogy ‘jelentkezz, ha van vonóhorog az autódon’. Azt tudom mondani, ha még csak jogosítványa sem volt, akkor nem volt elég figyelmes. „ – idézte a Szeretlek Magyarország Vera Story-nak adott interjúját.

Házasodna a gazda: a viharosan távozott Klaudia felhívta Péter gazdát

Vera nem tudta volna elképzelni mindezt, különösen úgy, hogy két gyermek édesanyja. „A mai világban, kétgyerekes anyaként nem tudnám elképzelni, hogy én viszem ide-oda a páromat is. Hogyan randiztunk volna?” – tette fel a költői kérdést.

„Kérdeztem tőle: ‘majd félútig eljössz vonattal, én meg odamegyek kocsival?’ Azt mondta, majd hozza a csomagját. De én pont ezt nem akartam, hozzám csomaggal ne jöjjön senki, én nem tudok ilyen gyorsan elköteleződni!”