Véletlenül kiszivároghatott a negyedik Mátrix-film teljes címe

not image

Kolláth Benjámin

2021.január.31 - 15:25

A rajongók tűkön ülve várják a Mátrix franchise idén érkező negyedik részét, aminek főszereplője ismét Keanu Reeves lesz Neo bőrében. Ez lesz a 2003-ban a Mátrix: Forradalmakkal lezárult trilógia folytatása.

A nyáron a koronavírus-járvány közepette elindult forgatáson visszatér mellé Carrie-Anne Moss és Jada Pinkett Smith, új szereplőként csatlakozik azonban a filmbe Neil Patrick Harris, aki egyes elméletek szerint a főgonosz lesz a filmben.

Bár egyelőre roppant keveset tudni a sorozat negyedik epizódjáról, a Redditen sokan meg vannak győződve arról, hogy a teljes cím Matrix: Resurrections (Mátrix: Újjászületések) lesz, az egyik fodrász azóta törölt Instagram-posztja alapján, írja a Metro.

A fodrász a munkájáért kapott egy bőrkabátot, amelynek bélése a filmből ismert kódmintázatot ábrázolja, a videóban azonban a kamerába belóg az üzenet is, amivel érkezett az ajándék, melyen az olvasható: “…ezen rendkívüli idők alatt a Matrix: Resurrections elkészítésében. Szeretettel, Lena & James.” (Lena Wachowski rendező és James McTeigue producer)

Bár a decemberi megjelenésű filmnek a címét egyelőre nem erősítették meg hivatalosan, tekintve, hogy a második és a harmadik film alcíme is egy R-rel kezdődő angol szó volt, nem lennénk meglepve, hogyha igaznak bizonyulnának a hírek.