Végtelenül laza születésnapos képpel üzent a Vasember, Robert Downey Jr.

Fotó: Ilusztráció/Pixabay
not image

Hujber Dávid

2021.április.5 - 07:48

56 éves lett Robert Downey Jr., aki egykor tiniként vétette észre magát szakmában, majd szép lassan világhírnévre tett szert.

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy egészen fiatalon csöppentek bele a sztárok világába. Az 1965. április 4-én született Robert Downey Jr. 1970 óta aktív, aki egy ideje nemcsak színész, hanem producer is.

Sokan nem tudják, vagy nem emlékeznek rá, de 1984 és 1991 között Sarah Jessica Parker volt a párja, a Született feleségek legnagyobb sztárja. Akkoriban még nagyon fiatalok voltak, ugyanakkor a kapcsolatuk távolról sem volt rövid, még ha az pár év után véget is ért.

A szakítás után Robert nem sokkal később Deborah Falconer mellett találta meg a boldogságot, aki színész, énekes, szövegíró és modell. Vele 1992 és 2004 között alkotott egy párt, ami több mint tíz évet jelentett.

2005 óta pedig Susan Levin a szerelme, és egyúttal az eddigi leghosszabb kapcsolatát is jelenti. Az ő oldalán élte meg pályafutása és élete legnagyobb sikereit. A háromgyermekes édesapa igazi szuperhőssé vált a Vasember szerepe miatt.

Tolvai Reni egy nagyon szexi szelfivel kívánt boldog húsvétot

Hisszük vagy sem, a jóképű amerikai színész most töltötte be az 56-ot, és természetesen erről az Instagram oldalán is megemlékezett. Stílusosan egy laza szettben, illetve egy koronával a fején köszönt be.

A húsvétkor született világsztár nagyon hálás az üzenetekért, a köszöntésekért és a jókívánságokért. Többek között Jaime Foxx is megjelent a posztja alatt, ami pár óra alatt több mint 5,6 millió likeot kapott.