Dollár
388,39 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
476,62 Ft
Bitcoin
16,942 $

Végre üzletet köthet a Dortmund és a Real Madrid?

MTI/EPA/FILIP SINGER

Bense Róbert

2022. október 5. - 12:50

A 19 éves Jude Bellingham piaci értéke már most megközelíti a 90 millió eurót, ennél már csak drágábban lehet majd lecsapni a németek kezéről.

A Dortmund nem bízza a véletlenre a pénzügyi helyzetét, Haaland után egy újabb szupertehetséget készül elengedni. Az angol válogatott Bellingham két éve igazolt Birminghamből Németországba, de rövidesen továbbállhat.

Soron kívül Orbán Viktor: nem kell tartani ellátási problémáktól, a problémát az ár jelenti

A fiatal középpályás szerződése 2025 nyarán jár le, de teljesítménye miatt már több óriásklub érdeklődését is felkeltette. A Real Madrid mellett a Chelsea, a Manchester United, a Liverpool, és a Bayern München is figyeli.

Mindazonáltal a Real Madrid a legélénkebb a kérők közül, és sajtóhírek szerint akár 120 millió eurót sem sajnálnának kiadni érte. Florentino Pérez ugyanis továbbra is lázasan keresi Luka Modric utódját – írja a Fichajes.

Az angol szerződtetésére a másik legesélyesebb jelölt Jürgen Klopp Liverpoolja. A német edző ugyanis a hírek szerint ideális jelöltnek tartja Bellingham-et Jordan Henderson pótlására, mint ahogyan arra is, hogy megerősítsék vele a Liverpool egyik kulcspozícióját.

Hogy végül melyik csapat lehet majd a befutó, az a Haaland-drámából kiindulva nem csupán a Dortmundon múlik. A Real Madrid mindenesetre nagyon úgy tűnik, hogy nem rémül meg attól, hogy újra a németekkel próbáljon meg üzletet kötni.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.