Clouds
21 Budapest
Dollár
344,78 Ft
Euró
371,26 Ft
Font
432,33 Ft
Bitcoin
26,968 $

Véget ért az Ázsia Expressz új évada, Ördög Nóri már Magyarországon van

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hosszú heteket töltöttek a világ másik felén az Ázsia Expressz versenyzői és stábtagjai, akik már tudhatják, kik nyertek.

Természetesen ez a legnagyobb titokban marad, hiszen az adásrészek csak később kerülnek levetítésre a TV2-n. A csatorna időközben tovább és tovább növeli a tétet, elképesztően izgalmas formátumokkal érkezik.

Soron kívül Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról

Ne feledjük, hamarosan jön a Párharc új évada, benne Kozsóval és a fiatal barátnőjével, aki nagy kedvenc lehet a nézők körében. Kíváncsian várjuk, mit hoz az új szezon, akárcsak a mexikói és guatemalai túra, mely a végéhez érkezett.

„Ma este jön majd az utolsó egyperces, amellyel lezárul az év egyik legkalandosabb, legszínesebb, legfárasztóbb szakasza: véget ért az Ázsia Expressz negyedik évadának forgatása.” – erősítette meg Nóri.

„Pár órája vagyunk itthon, és ha szeretném, sem tudnám rendesen szavakba önteni, hogy mit is érzek… Jó itthon, nagyon vágytam már haza, de közben valami fajta üresség is kong bennem.” – osztotta meg érzéseit.

„Nagyon intenzív heteket nyomtunk végig. Nagyon összenőttünk, különösen a „host team” – azaz a műsorvezető csapat tagjaival: Szandi, Réka, Bazsi, Görcsi, nélkületek nem lett volna olyan szuper ez a 6 hét!!! Köszönöm Nektek!”