Clouds
21 Budapest
Dollár
344,78 Ft
Euró
371,26 Ft
Font
432,33 Ft
Bitcoin
26,968 $

Vegán fehérjeport hívtak vissza a forgalomból

Fotó: Unsplash
Belföld
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A termékvisszahívás kizárólag a honlapon feltüntetett adatokkal azonosított termékre vonatkozik, s arra kérték a szójára érzékeny vásárlókat, hogy ne fogyasszanak belőle.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a közösségi médiás oldalán számolt be róla, miszerint nem jelölt szója allergén miatt visszahívják a forgalomból a Nutriversum – Vegan Protein PEA and RICE terméket, amely többféle ízesítésben kapható.

Soron kívül Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról

Kiemelték, hogy a termékvisszahívás kizárólag a honlapon feltüntetett adatokkal azonosított termékre vonatkozik, s arra kérték a szójára érzékeny vásárlókat, hogy ne fogyasszanak belőle – derül ki a Facebookon közzétett bejegyzésből.

Ehelyett az árucikket vigyék vissza a vásárlás helyére, amelyet a Nutriversum blokk nélkül is visszavesz, illetve természetesen pénzvisszatérítést is adnak. Az ezzel kapcsolatos részletekről pedig a cég honlapján közöltek információkat.

Korábban hasonló okból hívták vissza a Karát roppanós sertés virsli 1000 grammos kiszerelését, míg a SPAR FREE FROM bizonyos termékei kapcsán nem jelölt gluténtartalom miatt volt szükség az intézkedésre.