Vasvári Vivien valami újba fogott bele, itt van róla az első poszt

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
not image

Hujber Dávid

2021.április.12 - 13:55

Úgy tűnik, hogy a híres és gyönyörű modell a másodlagos Instagram oldalán is aktív lesz, de más tartalmakkal, mint korábban.

Viviennek két Instagram oldala is van, miután az első fiókját ideiglenesen elveszítette. Miközben azon dolgoztak, hogy visszaszerezzék a majdnem félmillió követővel rendelkező oldalt, a modell létrehozott egy másikat, amit rövid idő alatt majdnem 80 000-en követtek be.

Úgy tűnik, időközben ez az oldal egy új profilt kapott, mert eltűntek róla a korábbi képek, és már byvivienvasvari néven fut. Ez pedig erősen arra utal, hogy ide Vivien különlegesebb, mélyebb gondolatai fognak felkerülni. Az első poszt a szerelemről szól, amit alább olvashattok, mellé egy remekül sikerült divatképpel.

„A szerelem azoknak való, akik mernek kockáztatni még akkor is, ha talán elutasítják őket. Ők harcosok. Ők nem hajlandók lemondani a másikról. Akik nem hibáztatják egymást, hanem megpróbálják együtt megoldani a problémákat.”

Vasvári Vivien nagyon visszafogta a posztokat gyermekeiről, komoly oka van rá

„És bár egy egyszer használatos kultúrában élünk, ők bizony nem dobják el a szerelmet egy távoli ideálkép miatt. Ők küzdenek azért, hogy működjön a kapcsolat, mert a szeretetért harcolni kell.” – tette hozzá a posztjában.

„Nem dédelgetnek magasztos elképzeléseket a boldogságról és nem várják el szerelmüktől, hogy ő tegye boldoggá őket. Megteszik ezt maguk. Mert, ha szeretsz valakit, erősnek kell lenned. Akkor szembe kell nézned a félelmeiddel. Szembe kell nézned a gyengeségeiddel. De mindez megéri a szerelem megőrzése érdekében. Szeress minden pillanatban!”