Clouds
21 Budapest
Dollár
354,12 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
435,68 Ft
Bitcoin
28,103 $

Vasvári Vivien bulis fotója a szuper-szexi Tóth Gabival

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Koncerten járt Vasvári Vivien és Tóth Gabi, aki egy nagyon extra, szuper-szexi szettet választott, melynek egyik kiegészítője volt a napszemüveg.

Vasvári Vivien boldogabb, mint valaha, miután megtalálta azt a férfit, akit mindig is keresett. Több éve alkotnak egy párt, kitartottak egymás mellett, és már egy ideje a levegőben lógott az eljegyzés.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Ez hetekkel korábban megtörtént, Vivien kezét a világ másik felén kérték meg, és természetesen igennel felelt. Azóta kiderült, a híres modell és médiaszemélyiség, akit már több mint 1,2 millióan követnek az Instagramon, ismét várandós.

A harmadik gyermekét hordja a szíve alatt, de egyelőre nem tudhatjuk, milyen nemű a magzat. Később minden bizonnyal ezt is el fogja árulni Vivien, akinek egyre kerekebb a pocakja, így valószínűleg az öltözködése is változni fog.

Legutóbb koncerten járt, ahol összefutott Tóth Gabival, aki elköltözött a családjával egy új otthonba. A TV2 sztárja szintén nagyon boldog, és már mutatott is pár felvételt az új otthonukról, mely fantasztikus környezetben terül el.

A közös fotó sem maradhatott el, és láthatjuk, hogy Gabi szuper-szexin öltözött fel, kiemelvén a dekoltázsát. Ha kíváncsi vagy Gabi szombati szettjére, akkor csak kattints erre a linkre, és már láthatod is.