Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

Állandóan éhes a várandós Vasvári Vivien

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A hányingerek nem múltak el nála, továbbra is korán kel, viszont ami igazán változott, az az, hogy folyamatosan éhes.

Mint arról már mindenki értesülhetett, Vasvári Vivien ismét várandós, már a harmadik babáját várja. A magzat az első közös gyermeke a vőlegényével, aki nem várt helyzetben tudta meg, hogy ismét édesapa lesz.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Vivien természetesen mindenre odafigyel, és mivel mindketten tapasztalt szülők, nem lehet gond. Pontosan tudják, hogy milyen helyzetek várhatnak rájuk, és mit kell tenni bizonyos szituációkban a várandósság alatt és után.

„Vannak rosszulléteid? Én a 7. hétbe lépek, de egy hete csak fekszem.” – érkezett egy kérdés Vivienhez az Instagram oldalán. „Az első három hónapban nagyon fáradt voltam.” – árulta el Vivien.

„Reggel alig bírtam felkelni, hogy készítsem a gyerekeket és vigyem őket suliba, meg oviba. 6:30-kor kelek minden nap, de ebben a három hónapban simán 12-ig is aludtam volna.” – tette hozzá Vivien a válaszában.

„Hányinger az volt végig, meg most is, az valahogy nem múlt el. Viszont állandóan éhes vagyok és eszem is.” – zárta le viccesen Vivien, akinek egyre kerekebb és nagyobb a pocakja, hiszen odabent már javában növekszik a harmadik gyermeke.