Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

Már növekszik Vasvári Vivien várandós pocakja (fotók)

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vasvári Vivien élete egyik legkülönlegesebb időszaka előtt áll, hiszen ismét várandós, immáron harmadik alkalommal.

Vasvári Vivien igazi áloméletet élhet, miután rendkívül népszerű, és óriási követőszámmal rendelkezik az Instagramon. Jelenleg több mint 1,2 millió követőt számolhat az oldalán, ami nemzetközi szinten is mérvadó.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Ezzel újabb lehetőségek nyílhatnak meg előtte a későbbiekben, bár így is sok megkeresést kaphat. Nemrég elárulta, hogy már nagyon közel van az esküvője a párjával, akivel több mint három éve alkotnak duót.

Vivien még egy ennél is nagyobb hírt osztott meg a héten, ugyanis elárulta, hogy várandós. Háromszoros édesanya lesz szeptemberben, ám a baba nemét egyelőre titok övezi, de erre is fény fog derülni.

Vivi imádja a gyerekeket, imád édesanya lenni, és a harmadik gyermek is mindent meg fog kapni, ami csak lehetséges ahhoz, hogy boldog, kiegyensúlyozott életet éljen a jövőben a családjával.

A szuper-fitt édesanya pocakja növekvőben van, és pár hét leforgása alatt nagyon sokat fog változni a megjelenése. Az áldott állapotnál nincs szebb és különlegesebb, Vivien pedig rendkívül boldog.