Clouds
21 Budapest
Dollár
358,81 Ft
Euró
387,22 Ft
Font
439,35 Ft
Bitcoin
28,578 $

Vasvári Vivien elárulta, hogyan közölte a terhességét a vőlegényével

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vasvári Vivien különleges módját választotta annak, hogy tudassa a párjával, újra édesapa lesz, és úton van az első közös gyermekük.

Nagyon is tudatosan tervezik a családalapítást Vivienék, és azt is tudták, még idén szeretnék összekötni az életüket, mert babát szeretnének. Ugyanakkor az eredeti terv az volt, hogy ez csak az esküvő után történik meg.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Az egyre kerekedő Vivien a Borsnak elmesélte, hogyan történt meg a nagy pillanat, amikor közölte a párjával, közös gyermekük lesz. „Január közepén, egy szerdai napon a párom Ipadjére beállítottam egy háttérképet, egy terhességi teszttel és egy szép üzenettel.” – mesélte Vivien, aki nemrég összefutott Tóth Gabival.

A vicces az egészben az, hogy a boldog apuka nem nyitotta fel reggel a gépet, hanem csak az első üzleti tárgyalása alatt. Ezt követően azonnal felhívta Vivient, majd együtt ünnepeltek az üzleti partnerekkel.

Ameddig csak lehetett, titokban tartották a hírt, ám mivel március elejére már egyre több pletyka keringetett, a bejelentés előtt pár nappal elárulták a dolgot a gyerekeknek. Mindenki nagyon örült, miközben a picik azon veszekedtek, ki fogja etetni a babát, játszani vele és vigyázni rá.

Kiderült, májusban lesz az esküvő, nem most, és addig titok övezi a baba nemét. Emiatt egyelőre nem tudnak nevet adni a magzatnak, így nem tehetnek mást, minthogy kitalálnak két nevet, de valami különlegeset szeretnének. Mindketten tapasztalt szülők, négy gyermeket nevelnek, szóval nagy meglepetés nem érheti őket.