Dollár
394,95 Ft
Euró
417,78 Ft
Font
484,26 Ft
Bitcoin
17,215 $

Fel sem ismered Vasvári Vivient ebben a parókában

Fotó: Instagram/Vasvári Viviven
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Lehetséges, hogy Vasvári Vivien egyszer éles körülmények között is ki fogja próbálni a parókát, ami egy sokkal nyugodtabb életet adhat számára odakint.

Vasvári Vivien már önmagában egy nagyon feltűnő jelenség a csinos és tökéletes formája miatt. Másodrészt rendkívül trendi, divatos, így még a nők is megfordulnak utána, egyesesek irigységből, mások inkább csak kíváncsiságból, vagy elismerésből.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

Mivel a hazai sztárvilág egyik legismertebb nevéről beszélünk, nemigazán tud úgy kilépni az utcára, hogy ne bámulnák meg, vagy ne kérjenek tőle közös fotókat. Az állandó figyelem egy idő után frusztrálóvá tud válni, hiszen Vivinek is van magánélete.

Teljesen természetes, hogy ő is szeretne nyugodt életet élni, mert attól még, hogy közszereplő, ez nem egyenesen arányos azzal, hogy mindenhol és minden helyzetben például közös fotókat kellene adnia.

Vivi jól kezeli az ehhez hasonló helyzeteket, ám neki is lehetnek olyan napjai, amikor inkább háttérbe vonulna, vagy örülne, ha nem ismernék fel. Egy paróka nagyon sokat segíthet ezen, a világsztárok is be szokták vetni, ha már nagyon elegük van a médiából és a folyamatos figyelemből, érdeklődésből.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2