Vasvári Vivien maga az ősz, szimplán csodálatosan néz ki

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 15. - 04:03

Épp itt volt már az ideje, hogy írjunk egy cikket Vivienről, az egyik kedvenc modellünkről, aki mindig formában, nincs egy olyan pillanat sem, amikor ne lenne trendi.

Az idei nyár kissé „őrült” volt abból a szempontból, hogy ugyan összességében szárazság uralkodott, csak pár hétig volt itt velünk a forró idő. Ez mindenképpen frusztráló, ugyanakkor cserébe a szeptember eddig egész meleg.

Arra nemigazán számíthattunk, hogy szeptember közepén még strandolhattunk, és a következő napokban is jó időnk lehet. Ez mindenképpen biztató, és valljuk be, ránk is fért a nagy böjtölés után, mert a nyár nem akart megérkezni, és hamar távozott.

Minden évszaknak megvan a különlegessége, ahogy az ősznek is. Sokaknak ez a kedvenc évszaka, amikor szép lassan lehűl a levegő, és a ruházatunk is átalakul. Egy tökéletes átmeneti időszak a nagyon réteges tél előtt.

Gabriela Spanic szívdöglesztő bikinis képétől azonnal megszédülsz

Vasvári Vivien mestere a divatnak, zseniális módon válogatja ki magának a szetteket, és szinte soha nem látjuk ugyanabban a ruhában, mint egy igazi világsztár. Ezúttal is lenyűgözte a közönségét, és egy nagyon trendi őszi szettet választott.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.