Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,491 $

Azonnal zavarba jössz Vasvári Vivien szexi modellfotójától

Fotó: Instagram/ Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt időszak egyik leglátványosabb fotósorozata jelent meg Vasvári Vivienről, aki mindig eggyé tud válni a témával, most is így tett.

Vasvári Vivien kiváló formának örvend, de ez csak a dolgok egy része, hiszen ez összességében kevés lenne ahhoz , hogy valaki kiváló modellé váljon. Sokkal többre van szükség hozzá, ám Vivi rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

Az átélés az egyik kulcsa annak, hogy valakiből jó közvetítő váljon a fotókon keresztül, és azt érezzük, hogy abszolúte hiteles, amit látunk. Viviennél mindig megvan ez az érzés, profin adja át magát a témának, így még inkább hitelessé válnak a fotók.

Egyfajta színészi képesség is szükséges ahhoz, hogy ezt a világot igazi színekkel töltse fel egy modell. Vivien mögött megszámolhatatlan fotózás áll, melynek ideje alatt határozottabbá és tapasztaltabbá vált.

Az egyik legdögösebb és legvonzóbb sztárként zseniálisan mutat ezeken a felvételeken. Bármikor, bárkit képes zavarba hozni, ami természetesen a fotós, a sminkes, a fodrász és többek között a ruhát tervező szakemberek munkáját is dicséri.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2