Dollár
392,31 Ft
Euró
410,65 Ft
Font
475,99 Ft
Bitcoin
17,021 $

Azonnal zavarba jössz Vasvári Vivien szexi modellfotójától

Fotó: Instagram/ Vasvári Vivien
not image

Hujber Dávid

2022. október 4. - 03:09

Az elmúlt időszak egyik leglátványosabb fotósorozata jelent meg Vasvári Vivienről, aki mindig eggyé tud válni a témával, most is így tett.

Vasvári Vivien kiváló formának örvend, de ez csak a dolgok egy része, hiszen ez összességében kevés lenne ahhoz , hogy valaki kiváló modellé váljon. Sokkal többre van szükség hozzá, ám Vivi rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Az átélés az egyik kulcsa annak, hogy valakiből jó közvetítő váljon a fotókon keresztül, és azt érezzük, hogy abszolúte hiteles, amit látunk. Viviennél mindig megvan ez az érzés, profin adja át magát a témának, így még inkább hitelessé válnak a fotók.

Egyfajta színészi képesség is szükséges ahhoz, hogy ezt a világot igazi színekkel töltse fel egy modell. Vivien mögött megszámolhatatlan fotózás áll, melynek ideje alatt határozottabbá és tapasztaltabbá vált.

Az egyik legdögösebb és legvonzóbb sztárként zseniálisan mutat ezeken a felvételeken. Bármikor, bárkit képes zavarba hozni, ami természetesen a fotós, a sminkes, a fodrász és többek között a ruhát tervező szakemberek munkáját is dicséri.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.