Clouds
21 Budapest
Dollár
368,54 Ft
Euró
395,20 Ft
Font
452,51 Ft
Bitcoin
28,106 $

Így élvezi az életet Vasvári Vivien Miamiban

Fotó: Instaqgram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Miamiban nem nehéz élvezni az életet, ha az ember boldog, és ez egy olyan város, ahol abszolúte fel tud töltődni az ember.

Az Egyesült Államok önmagában hatalmas, különleges és sok szempontból utánozhatatlan. Egy európai ember számára különösen, hiszen nagyon más a kinti kultúra, és egyszerűen minden felfoghatatlanul nagy.

Soron kívül Tavaszi nap-éj egyenlőség: hétfőn késő este megkezdődik a csillagászati tavasz

Mindez nem mindig jön át a felvételekről, a különböző videókról és fotókról, az életérzés különösen. Ugyanakkor a hírességek időről időre képesek átadni valamit ebből, aminek örülnek a követők.

Sarka Kata is imádja Miamit, többször járt már a napsütötte városban, ahol mindig találni új dolgokat. Vasvári Vivien szintén szeret ott lenni, és egy nagyon tüzes bikiniben nyitotta az egyik napját.

Később pedig egy szuper-elegáns szettben tért vissza, ami ugyancsak nagyot ment a követők körében. Vivien is rendkívül stílusos, elegáns, és ez akkor is igaz, ha kimegy a partra egy picit lazulni.

Így tett legutóbb, miközben finom kókuszlevet szürcsölgetett, ami ugyancsak utánozhatatlan életérzést ad egy ilyen helyszínen. Vivien mosolya sokat elárul, nagyon élvezi Miamit, és már menyasszonyként teheti ezt meg