Dollár
395,13 Ft
Euró
417,90 Ft
Font
484,78 Ft
Bitcoin
17,190 $

Videón Vasvári Vivien hihetetlen kalandja Las Vegasban

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vasvári Vivien egy újabb olyan kalandban vett részt, amire mindig emlékezni fog, és szerencsére videó is készült róla.

Aki kicsit ismeri Vasvári Vivient, az tudhatja jól, nem éppen egy félős karakter. Imádja az extrém dolgokat, és ügyes is bennük, ez valószínűleg a komoly sportmúltjának is köszönhető, nemcsak a génjeinek.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

Jól emlékszünk arra a télre, amikor Vivien fürdőruhában síelt, amivel nagy sikert aratott. A homokfutót is magabiztosan vezette, egyszerűen imádja a sebességet és az adrenalint, nincs benne igazi félelem.

Ez is csak szimpatikusabbá teszi, miután vannak, akik nagyon mást gondolnak róla. Ugyan kívülről törékeny nőnek tűnhet, valójában nagyon is erős, nemcsak fizikailag, hanem mentálisan és lelkileg szintén.

Bizonyította ezt már eleget, és közben igyekszik mindent megadni a gyermekeinek, akik a legfontosabbak számára. Az utazás az egyik legkedvesebb hobbija, legutóbb az Egyesült Államok felé vette az irányt.

Az USA-ban számos olyan szórakozási lehetőség van, ami például Európában már kevésbé. Az alább látható videóban például olyasvalamit élt át, melyre garantáltan emlékezni fog, 30 év múlva is. „Nem mondom, hogy nem szorult össze a gyomrom.” – írta a posztjában.

Aki teheti, olvassa el Judy születésnapos üzenetét