Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,508 $

Vasvári Vivien egy extrém vadító szettben

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
not image

Takács Petra

2022. április 11. - 02:02

Vivient sem kell félteni, mert úgy állnak rajta ezek az őrjítő szettek, hogy az ember hirtelen azt sem tudja, merre nézzen.

Van pár hírességünk idehaza, akik a nemzetközi sztárokkal is felvennék a versenyt, ha szexi formáról van szó. A magyar rajongók néha tátott szájjal figyelik az eseményeket, és nem egy olyan név van, akik igencsak aktívak ezen a területen.

Soron kívül Oroszország bécsi nagykövete: az “oroszellenes” szankciók teljes kudarcot vallottak

Gondoljunk csak például Vajna Timire, aki nemrég egy olyan szexi bikinis videóval állt elő, hogy azzal bárkit képes zavarba hozni. A hónap egyik legforróbb tartalmát hozta össze ezzel, ráadásul nem volt másra szüksége, csak egy bikinire és egy okostelefonra.

Tegyük hozzá, rendkívül sok munka van a mögött, hogy valaki így nézzen ki, akárcsak Vasvári Vivien esetében. Vivien szintén az egyik legvonzóbb nő a magyar hírességek között, képtelenség betelni a róla készült fotókkal.

Mádai Vivien nagy bejelentése a születésnapján

Sok száz ehhez hasonló sorozatot láthattunk már róla, és valószínűleg még fogunk is, mert egyrészt igencsak ráérzett ennek az ízére, másrészt fiatal. Csak a 30-as évei elején jár, és valószínűleg az 50-es éveiben is penge lesz a formája.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2