Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,741 $

Vasvári Vivien szinte azonnal beleszeretett az esküvői ruhájába

Fotó: Instagram/Bodnár Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagy választék és különleges ruhák fogadták Vasvári Vivient a szalonban, de hamar kiválasztotta azt a darabot, ami abszolúte az ő egyéniségét tükrözi.

Egyre több fotó lát napvilágot Vasvári Vivien nagy napjáról, ami rendkívül különleges volt. Természetesen a barátnős készülődés sem maradhatott ki, és már mindenki számára elérhető az a videó, melyben egymásnak énekel az ifjú pár.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

Vivien és a férje egy több mint emlékezetes napon van túl, amire idősebb korukban is szívesen, örömmel a szívükben gondolhatnak vissza. Amiatt is különleges volt a nap, mert Vivien pocakjában növekszik a közös gyermekük.

A ruhaválasztás is simán ment, szebbnél szebb ruhák közül válogathatott Vivien, és amikor meglátta az egyik egyedi tervezést, szinte rögtön tudta, hogy ez a lehető legjobb választás számára.

„Amikor bementem a @dioraszalon-ba, mindenki nagyon kedves és segítőkész volt!” – írta a posztjában Vivien, aki maximálisan elégedett a szalonnal, mely szintén sokat tett hozzá ahhoz, hogy a nagy nap valóban különleges legyen.

„A rengeteg gyönyörű ruha közül pedig alig tudtam választani! De mivel nagy kedvencek számomra a Berta ruhák, így az első pillantásra megtaláltam az hozzám illő sellő ruhát! Azóta is azt tudom mondani, hogy a legtökéletesebb választás volt.”