Vasvári Vivien a kedvenc csipkés melltartójában

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 1. - 07:10

Vivien egy újabb kedvenc darabot mutatott be magán, amivel jó tippeket adhat női követőknek, vagy a férfiaknak, ha ajándékról van szó.

Vasvári Vivien valóban olyan, mint egy mozgásban lévő divatbemutató, hiszen rengeteg divatfotó készül róla, amik egyrészt rendkívül igényesek, másrészt látványosak is. Maximálisan büszke lehet a közösségi médiás oldalára, aminek rövidesen 600 000 követője lesz.

Vivient messze többen kedvelik, mint fordítva, és ez a Farm VIP alatt is tisztán kirajzolódott a nézői véleményekből. Az egyik legnépszerűbb karaktere volt a versenynek, amit ráadásul a dobogón zárt, mint a legjobb női versenyző.

Sokakat állított maga mellé, akik azt gondolták róla, hogy egy farmon biztosan nem fog tudni boldogulni. Ennek ellenére kiválóan teljesített, jócskán kivette a részét a munkából, és nem okozott számára gondot, ha be kellett piszkolnia magát az állatok gondozása miatt.

Eszünk megáll, hogy néz ki bikiniben Jennifer Lopez

Azok pedig, akik eddig is látták Vivien igazi karakterét, még inkább tudatosulhatott bennük, hogy a kedvencük nagyon nagy forma, imádja a humort, és a fizikai munkától sem riad meg. Ez is becsülendő benne, és soha nem adta fel, mindig küzdött.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.