Clouds
21 Budapest
Dollár
360,11 Ft
Euró
391,17 Ft
Font
443,46 Ft
Bitcoin
23,206 $

Őrületesen szexi bikiniformát villantott Vasvári Vivien Balin

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nehéz lenne formásabb nőt találni Balin Vasvári Viviennél, mert ezzel most megint nagyon-nagyon magasra helyezte a lécet.

Vasvári Vivien hálás a genetikájáért, hiszen két gyermek mellett is nagyon nagy formában van. A genetika azonban nem minden, mert önmagában ez kevés lenne ahhoz, hogy valaki így nézzen ki, mint ő.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Igen komoly sportmúlt van mögötte, amivel nagyon erős alapokat szerzett magának. Másrészt egészséges életmódot él, ami ugyancsak rátesz pár lapáttal, így ez összességében a lehető legerősebb kombináció.

Ezzel nemcsak saját magát, hanem sokan másokat is motivál, méghozzá napi szinten. Minél inkább aktív a közösségi médiában, annál többen gondolkozhatnak el azon, mi lenne, ha változtatnának az életükön.

Ez nemcsak a nőkre értendő, hanem a férfiakra is. Mindig megvan a lehetőségünk arra, hogy változtassunk, de csak nagyon kevesen indulnak el ezen az úton, ami szomorú, ugyanakkor ez a valóság.

Vivien odafigyel a részletekre, és monumentális bikiniformát hozott össze az évek alatt. Jelenleg Balin tartózkodik, ahol fogalmazzunk úgy, teljesen mások az időjárási körülmények, és a bikini is előkerülhet. Viviennél elő is került, ráadásul nem akármilyen darab, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg korlátozott ideig.

Még több bulvár: Ilyen fiatalos és rendkívül csinos Mardoll édesanyja