Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

Balira utazott szilveszter előtt Vasvári Vivien (fotók)

Fotó: Instagram/ Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Valószínűleg Vasvári Vivien is távol Magyarországtól köszönti a 2023-as esztendőt, ami reményeink szerint egy sokkal nyugodtabb év lesz.

Lassan átlépünk a következő évbe, ami újabb és újabb lehetőségeket adhat számunkra. 365 nap áll majd a rendelkezésünkre, hogy tegyünk az álmainkért, merjünk változtatni, és elengedjük a múltat.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Sokan vannak, akik a múlt rabjai, ami miatt nem tudják igazán megélni a jelent, és a jövőjük is kérdéses. Ha ezeket a láncokat leverjük magunkról, sokkal boldogabbá válhatunk, törekedni kell arra, hogy nyissunk.

Sokszor egy utazás is elegendő ahhoz, hogy magunk mögött hagyjuk a negatív dolgokat, és újult erővel vágjunk neki az előttünk álló időszaknak. Semmi nem ér annyit, hogy elpazaroljuk az életünket, mert a fejlődés az egyik legkülönlegesebb dolog.

Vasvári Vivien is sokat meríthet az utazásokból, amik rendre feltöltik és különleges energiákat adnak, szabadítanak fel benne. Sarka Katához hasonlóan nagyon messzire utazott, hogy ott ünnepelje 2023 érkezését.

Vivienék Balira repültek, egy olyan szigetre, ami sok szempontból maga a csoda. A híres modell és televíziós személyiség nem feledkezik meg a követőiről, gyorsan posztolt is pár fotót a csodálatos helyszínről.

Még több bulvár: Berki édesanyja szerint Mazsi még csak fel sem vette neki a telefont december 24-én