Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,508 $

Vasvári Vivien ismét elhagyja az országot? Nagyon messzire utazhat

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
not image

Takács Petra

2021. december 28. - 06:04

A híres modell és médiaszemélyiség újra útra kel, és egy egészen különleges ország fel veheti az irányt a családjával.

Vasvári Vivien hazánk egyik legismertebb sztárja, aki egyúttal az egyik legfoglalkoztatottabb is. Őrületesen nagy számokat produkál a közösségi médiában, és sokan kedvelik.

Soron kívül A Szigeten lezuhant artista lábáért küzdenek az orvosok

A Farm VIP első szezonjának ideje alatt még többen kedvelték meg, ahol bizonyította, hogy egyáltalán nem igaz, amit az emberek gondolnak róla. Kifejezetten otthonosan mozgott a farmon, és amikor kellett, kiállt az igazáért.

Egy igazán erős és határozott nő, akinek még a humora is szórakoztató. Érti a viccet és szereti is, több hasonló tartalmat láthattunk már tőle. Amit valószínűleg még jobban szeret, az a családjával való utazás, hiszen azok az élmények a legkülönlegesebbek.

A karácsonyi szezonban is elutazott, a havas kaland szintén izgalmasra sikeredett. Sok időnek nem kellett eltelnie az újabb izgalmas utazáshoz, ami mögött egy igen távoli út állhat, legalábbis a jelek erősen erre utalnak.

Pár órája a Facebook oldalára írta ki, hogy „Irány Amerika”, ami erősen azt jelzi, hogy az Egyesült Államok felé veszik az irányt. A részletek egyelőre nem ismertek, de hamarosan valószínűleg újabb információkat oszt meg erről a közösségi médiában.