Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,035 $

Vasvári Vivien igazi álomvacsorája Balin, a parttól pár méterre

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az ember nem is képzelhetne el magának romantikusabb álomvacsorát, miközben a háttérben a tenger morajlik, és a Hold fénye világítja be a teret.

Az utazásnak megannyi pozitív tulajdonsága van, sok esetben terápiás jelleggel is bír. Jót tesz a léleknek, ha új dolgokat tapasztal meg, de nyilván ez sem jelent gyógyírt a sebeinkre, ha nem a tudatos fejlődésre koncentrálunk.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

A tudatos fejlődés a legfontosabb, amit például egy utazás erőteljesen felgyorsíthat. Akkor is hasznos, ha épp minden rendben van a lelkünkkel, mert mindig van következő szint, amit el tudunk érni.

A közös utazások során léphetünk a legnagyobbat előre egy kapcsolatban, amikor gyakorlatilag kizárjuk a szürkébb hétköznapokat. Ezek olyan élmények, melyek örökre bennünk maradnak, és az a személy, akikkel mindezt átéltük, különleges helyet foglalnak el a szívünkben.

Vasvári Vivien is imád utazni, nem egy nagyon távoli helyen járt már, és még fog is. Legutóbb elhagyta az öreg kontinenst, és Ázsia felé vette az irányt, ami már önmagában rendkívül izgalmasnak hangzik.

Bali pedig megadja az ember számára, amit keres, még akkor is, ha korábban nemigazán gondolt rá. Vivien élete talán egyik legkülönlegesebb romantikus vacsoráján vett részt, a fotó mindent elárul, tökéletes pillanatok.

Még több bulvár: Farm VIP 3: kulisszák mögött a nagy döntő (videó)