Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

Mióta itt jártál:

Egyvalaki már tudhatja, milyen nemű Vasvári Vivien harmadik gyermek

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Arra is fény derült, hogy ki az a valaki, aki már biztosan tudja, milyen nemű Vasvári Vivien harmadik gyermeke.

A legtöbb ember biztosan egyetért azzal az általános véleménnyel, hogy csodálatos dolog szülőnek lenni. Nincs különlegesebb annál, mint amikor valaki édesanyává válik, és ez már a terhesség ideje alatt megtörténik.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

A fogantatás pillanatától kezdve szülőkké válunk, ami az apákra is igaz. Vasvári Vivien kétszer is megtapasztalhatta az anyaság igazán egyedi pillanatait, és szinte biztosak lehettünk abban, hogy lesz harmadik babája.

Korábban többször is említést tett arról, hogy szeretne még egy babát, és a kívánsága teljesült. Ráadásul a vőlegénye is tapasztalt szülő, így nem érheti őket nagy váratlan, mindketten tudják, mit kell tenni.

Ez önmagában nagy előny, és sok konfliktust gátolhat meg a párok között. Vivien pocakja egyre kerekebb, és nemrég megtudhattuk, hogy a jelenlegi terhessége alatt folyamatosan éhesnek érzi magát.

Sokan kíváncsiak arra, hogy milyen nemű a baba, és egyvalaki már biztosan tudhatja. „Az orvos tudja, de nekünk meglepi lesz.” – árulta el az Instagram oldalán Vivien, aki rendkívül izgatott a párjával.