Vasvári Vivi lábai égetően forróak

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
not image

Hujber Dávid

2021.június.13 - 04:02

Vivi többek között lábban is nagyon erős, nem véletlenül állnak tökéletesen rajt a ruhák, ezúttal egy extra nyári szettben mutatta meg magát.

Egyik pillanatról a másikra indult be a nyári szezon, és nem túlzás azt állítani, hogy magyarok milliói várták ezt az időszakot, hogy magunk mögött hagyjuk a koronavírus okozta szörnyűségeket és a lezárásokat.

Ez javarészt megtörtént, az oltások beadásának köszönhetően kevés korlátozás maradt érvényben, és valószínűleg ez később még ideálisabb lesz. Ugyanakkor már ezen korlátozások mellett is kényelmesen élhetjük az életünket.

Gyakorlatilag minden adottá vált azzal, hogy a nyár is hajlandó volt megérkezni hozzánk, és nem váratott tovább bennünket. Az idő egészen kiváló, ugyan még nincs a nagy kánikula, már mehetünk a víz mellé.

Te jó ég, mennyire dögös Tóth Gabi ebben a Versace napszemüvegben

Vasvári Vvi minden szempontból felkészült, bár neki minden évszakban nyári formája van, kevesen mondhatják le magukról, hogy ennyire formásak és vékonyak, pláne két gyerek után. Nyilvánvalóan ez genetika is, de Vivi edzésben van.

„Végre jó idő van, imádom.” – írta a posztjában Vivi egy nagyon kis menő szettben, háttérben egy igazi álomházzal, és egy olyan medencével, amiben az ember még inkább luxusban érezheti magát. Pazar a környezet, minden szempontból!