Vasúti pályaudvar alatt ritkán látni ilyen kocsmát

TÉMÁK:
#Építészet
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Sajátos ötlettel állt elő egy testvérpár, melynek eredménye: egy két méter magasan elhelyezkedő muranói kristálycsillár melegíti a Smokey Kudu koktélbár vendégeit, mely egy Peckhamben található vasúti pályaudvar alatt mélyen elrejtve várja a betérőket.

A csillár megkoronázza a hely meghittségét, ami Amy Corbin és Patrick Williams dél-afrikai stílusú vendéglőinek repertoárját egészíti ki. A páros az A-nrd Studiót kérte fel a feladatra, hogy ezt az ipari hangulatú helyszínt egy kényelmes ivóhellyé változtassák a közelben található éttermük, a Kudu mellé.

Soron kívül Világszenzáció: Karikó Katalin és Drew Weissman kapja az orvosi-élettani Nobel-díjat

A belépő vendégeket gy patkó alakú bár fogadja plafonig érő tükrökkel, amit a huszadik századi európai kávézók világa ihletett. A sárgaréz bevonatú felső és a teljes falat beterítő üvegek látványa tárul elénk, ami fésűkagylóval szegélyezett bártetővel egészül ki, amelyet olasz rózsakőből készítettek.

Az öreg téglafalak és a csíkozott tető égetett umbraszínű árnyalatban tökéletes kontrasztban van a zöld bársony fülkékkel és székekkel, na és persze a sötét burgundi színű márványfelszínű asztalokkal, amik elegánssá varázsolják az egész helyet.

Körülbelül 15 különböző dél-afrikai ihletésű koktélt lehet fogyasztani a londoni bárban, továbbá különböző ízesített italokat, a megéhezőknek pedig egy kisebb menünyi étel is rendelkezésükre áll.