Clouds
21 Budapest
Dollár
354,52 Ft
Euró
389,80 Ft
Font
438,73 Ft
Bitcoin
23,733 $

Közel 100 ember töltötte az éjszakát egy áruházban a kanadai hóvihar miatt

TÉMÁK:
#hóvihar #Kanada
Fotó: Hóvihar a kanadai Torontóban 2022. december 23-án. A vihar miatt riasztás van érvényben Ontario tartomány déli térségének legnagyobb részén. MTI/AP/The Canadian Press/Arlyn McAdorey
Észak-Amerika
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

A dolgozók matracokat és takarókat osztottak ki, miközben meleg ételt szolgáltak fel, hogy kényelmesebbé tegyék a vásárlók számára a kényszerű ottartózkodást.

Több tucat ember töltötte az éjszakát egy Walmart áruházban, egészen pontosan az Ontario délnyugati részén fekvő Chatham-Kentben, ugyanis akkora hóvihar tombolt a környéken, hogy az utak teljesen járhatatlanná váltak.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

A dolgozók ezt követően úgy döntöttek, mindent megtesznek annak érdekében, hogy kényelmesebbé tegyék a vásárlók kényszerű ottartózkodását, ezért matracokat és takarókat készítettek ki, valamint meleg ételt is felszolgáltak az embereknek, mégpedig teljesen ingyen.

Azon a pénteki éjszakán 50 vevő és a Walmart 48 munkatársa tartózkodott az ideiglenes szálláshellyé avanzsált áruházban, a tapasztalatairól pedig Heather Nickoli számolt be, aki Ohióból Ontario északi részébe szeretett volna eljutni eredetileg.

Elmondása szerinte eleinte kissé fura volt az egész, de mindenki igyekezett a legjobbat kihozni a helyzetből, a személyzet pedig igazán kedves és figyelmes volt, ami nagyon megkönnyítette a dolgokat – számolt be a CBC.

„Mindenki nagyszerű volt, remekül kijöttünk egymással. Nem volt semmi probléma, hiszen a dolgozók nagyon kényelmessé tették számunkra a helyzetet. Zenét hallgattunk, a gyerekek játszottak, a felnőttek pedig kártyáztak. Olyan kedvesek voltak velünk”

– mesélte.