Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,228 $

Vas megyében is megkezdték a határvadászok toborzását

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök határszemlére indul a debreceni laktanyából 2022. február 26-án. A háttérben Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
not image

Takács Petra

2022. július 18. - 23:16

Egyre több helyszínen toboroz a rendőrség, mert nagy szükség van a szerződéses határvadászokra, akiknek a fő feladata a határvédelem lesz.

Ebben a háborús helyzetben már nem lehetséges, hogy minden határszakaszon a katonák teljesítsenek szolgálatot. Emiatt Orbán Viktor miniszterelnök úgy határozott, felállítanak egy határvadász egységet.

Soron kívül Beordibáltak Puskás Petinek az X-Faktorban: „Szégyen vagy, Peti”

Ezen egységben összesen 4000-en teljesíthetnek majd szolgálatot, első körben 2200 embert vesznek fel. Az ország több pontján is toborzásokat tartanak, ahol minden fontos információt megtudhatnak az érdeklődök, és leadhatják a jelentkezésüket.

Időközben Vas megyében is megkezdődött a toborzás, ahol az elmúlt hétvégén a Sárvári Nádasdy Fesztivál helyszínén várták toborzóink az érdeklődőket, akiknek a jelentkezési feltételekről és a várható szolgálati feladatokról is tájékoztatást adtak.

A rendőrség tájékoztatása szerint a megyében bármelyik rendőrkapitányságon lehet érdeklődni, ahol a rendőrség munkatársai személyesen adnak tájékoztatást a szerződéses határvadász jogviszonyról.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.