Várkonyi Andreai reagált: „Exkluzív lánybúcsú egy balatoni luxusvitorláson?!?”

Fotó: Instagram/Várkonyi Andrea
not image

Takács Petra

2021. szeptember 16. - 13:35

Andrea ismét reagált a róla megjelent hírekre, ezúttal a lánybúcsújáról, ami kapcsán volt néhány szava.

A sztárok világában elkerülhetetlen, hogy olyan hírek is napvilágot lássanak róluk, amikről még ők sem tudnak. A bulvársajtó előszeretettel foglalkozik ezekkel a dolgokkal, majd miután átveszik egymástól a tartalmat, beindul a lavina.

Várkonyi Andrea is meglepődve tapasztalhatta, amikor a lánybúcsújáról jelentek meg cikkek. Sok időnek nem kellett eltelnie, hogy személyesen reagáljon az Instagram oldalán keresztül, és gyorsan tiszta vizet öntött a pohárba.

„Exkluzív lánybúcsú egy balatoni luxusvitorláson?!? Tessék??” – tette fel a kérdést Andrea, miután szembesült a róla megjelent cikkekkel, és ez már nem az első olyan eset volt, amikor cáfolnia kellett a híreket.

„Tényleg ennyire nem számít már a valóság? Még mindig meglep a bulvársajtó kreativitása.” – folytatta a mindig csinos és mosolygós Andrea, aki a tisztánlátás kedvéért elárulta, hogy miről is volt szó valójában.

Totem: Leo nem találta Stohlt, nem akart hinnie a szemeinek

„A tisztánlátás kedvéért: volt lánybúcsú, de nem egy luxusvitorláson, hanem egy barátnőm lakásának teraszán, öt civil barátommal, akikkel egy vacsora mellett, meghitt hangulatban töltöttük az estét.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.