Várkonyi Andrea egy igazán meglepő dolgot jelentett be Instagramján

Fotó: Instagram/varkonyiandrea_va
not image

Takács Petra

2021. október 13. - 20:31

Várkonyi Andrea egy olyan dolgot jelentett be, amire nem számítottunk, de a bejegyzés alapján már régóta várt erre a pillanatra.

Várkonyi Andrea nem ma kezdte pályafutását, ez idő alatt pedig megannyi területen kipróbálta magát, és jeleskedett is például műsorvezetőként, de üzletasszonyként is befutott, azonban a tanulás is rendkívül fontos számára, s mint ismeretes, pszichológusként is tevékenykedik, így kétségkívül elmondható, hogy megannyi sikert tudhat már magáénak.

Visszatérve a pszichológiai pályájára, Andrea nagyon is komolyan veszi, hogy több lábon álljon, így rendszeresen tart pszichológiai rendeléseket, és valószínűleg éppen e közegből jött az ihlet, hogy olyan komoly problémákra is felhívja a figyelmet, melyek sokakat érintenek manapság.

Most pedig egy egészen meglepő bejelentést tett közzé közösségi oldalán: Andrea az Instagram-oldalán számolt be követőinek a hírről, miszerint megvalósult egyik régi álma, ugyanis rövidesen megjelenik első saját könyve.

“És ezt lehet?” Olyan sokszor hallom ezt a pszichológiai rendeléseimen, hogy szeretnélek titeket és minden nőt meggyőzni arról: igen, lehet magad jól érezni, szabad magad előre sorolni, lehet változtatni. A könyvet egyelőre előrendelhetitek, de azt is megosztom majd veletek, mikor kerül az üzletekbe. Remélem, ti is annyira fogjátok szeretni olvasni, amennyire én szerettem írni!”

írta Andrea posztjában.