Dollár
395,18 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
473,64 Ft
Bitcoin
16,831 $

Csutin múlt, hogy Kulcsár Edina szerelemre lelt Varga Márknál?

Fotó: RTL Magyarország

Takács Petra

2022. január 18. - 06:18

Egyre érdekesebb a sztori Kulcsár Edina körül, akire hirtelen rátalált a szerelem, miközben Csuti több szempontból is értetlenül állhat a helyzet előtt.

Sűrű és intenzív napokon van túl a bulvársajtó, akik eddig Horváth Gréta és Meggyes Dávid válásával voltak elfoglalva. Újabb Kulcsár Edina és Csuti szétválása szolgáltatja a fő témát, főként amiatt, hogy Edina összejött G.w.M-mel.

Soron kívül Navracsics reagált az EU-s pénzek érkezésére: 2023-ban megkaphatjuk a 100 százalékot

G.w.M. a hivatalos Instagram oldalán keresztül tisztázta a dolgot, és a vártnak megfelelően rengetegen kommentálták a híreket a közösségi médiában. Csuti sem tudja igazán hova tenni a dolgot, és érezhető, hogy van pár érdekes részlet, ami még nem került felszínre.

Hogy mik ezek a részletek, talán soha nem tudjuk meg, vagy csak később, mindenesetre sokan nem tudják hova tenni a dolgot, és egyesek számára hatalmas meglepetést okozott, hogy a két sztár összejött.

A Blikknek volt alkalma beszélgetni Csutival az ügy kapcsán, és beszélgetésből kiderült, hogy tulajdonképpen rajta múlt, hogy a szerelmesek megismerhették egymást. Hogy miért? A válasz egészen egyszerű, ő mutatta be őket egymásnak, most pedig szerelmesek és együtt vannak.

„Én mutattam be őket egymásnak, és barátkoznom kell a gondolattal, hogy a gyerekeimmel is fog találkozni” – mondta Csuti a Blikknek. „Azt szeretném, ha a gyerekeimnek kiegyensúlyozott anyja lenne, és ehhez az kell, hogy ő lelkileg jól legyen, mert továbbra is a gyerekeim a legfontosabbak. Úgy érzem, Edina nem mindig volt velem őszinte” – folytatta Csuti a nyilatkozatában.