Clouds
21 Budapest
Dollár
367,97 Ft
Euró
394,73 Ft
Font
442,51 Ft
Bitcoin
22,959 $

Varga Judit a Twitteren is nagyon népszerű

Fotó: Varga Judit igazságügyi miniszter (b2) és Szentes Csaba polgármester (j3) a madéfalvi veszedelem 259. évfordulóján tartott megemlékezésen a vérengzés emlékművénél a székelyföldi Madéfalván 2023. január 7-én. MTI/Veres Nándor
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A magyar igazságügyi miniszter a Twitteren is nagy népszerűségnek örvend, ami megint csak megmutatja, hogy sokan figyelnek a szavaira.

Varga Judit az egyik legjobb példa arra, hogy a nőknek is ugyanúgy van helyük a politikában, mint a férfiaknak. Magyarországon abszolúte teret adnak ennek, és egyre több nő választ politikai pályát.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Többek között Varga pályafutása is motiváló lehet az emberek számára, és mindig jó látni azt, hogy a nők is rendkívül fontos tisztségeket töltenek be, akár a politikában, akár más területeken, például az üzleti világban.

Varga Judit ráadásul nagyon népszerű, külföldön szintén ismerik, és aktív a közösségi médiában. Időről időre a családi életébe is betekintést ad, amivel még több embert érhet el, mivel az emberek kíváncsiak rá.

A Twitteren ugyancsak jelen van, és legutóbb átlépte a 30 ezres követőszámot. „30 ezer követő már Twitteren is. Köszönöm.” – írta a posztjában a magyar igazságügyi miniszter, akinek alább találhatjuk a hivatalos Twitter oldalát.