Dollár
419,71 Ft
Euró
419,22 Ft
Font
481,60 Ft
Bitcoin
20,303 $

Varga Judit: szerencsés nemzet vagyunk

Fotó: Varga Judit igazságügyi miniszter a kormány fogyasztóvédelmi politikájáról tartott sajtótájékoztatón a minisztérium könyvtártermében 2022. június 14-én. MTI/Soós Lajos
not image

Takács Petra

2022. augusztus 21. - 18:44

Varga Judit az állami kitüntetések átadása kapcsán osztott meg néhány gondolatot. 

Augusztus 20-án, amikor Szent István királyt és az államalapítást ünnepeljünk, azok az emberek, akik sokat tettek a hazáért, kitüntetésben részesülnek – így volt ez idén is. 

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

Varga Judit igazságügyi miniszter ennek kapcsán osztotta meg gondolatait a közösségi oldalán, és kiemelte, hogy milyen szerencsés nemzet vagyunk, hiszen Magyarországnak mindig jut, szorgalmas, nagy tudású szakemberekből.

„Szent István államalapító királyunk ünnepe minden évben lehetőséget ad arra, hogy elismerjük azokat, akik munkájukat magas színvonalon, lelkiismeretesen végezve erősítik országunkat.

Szerencsés nemzet vagyunk, hiszen mindig vannak olyan kiemelkedő, nagy tudású gondolkodók és fáradhatatlan szorgalmú, elhivatott szakemberek, akik példás odaadással dolgoztak kisebb vagy nagyobb közösségeinkért. Az Ő érdemük személyes, de eredményeik az egész országot táplálják és szellemi iránytűként szolgálnak mindannyiunk számunkra.

Szívből köszönöm az állami kitüntetésben részesülteknek a haza szolgálatában végzett munkáját, kérem, fogadják őszinte elismerésemet és nagyrabecsülésemet!” – írta.