Dollár
434,48 Ft
Euró
424,37 Ft
Font
487,45 Ft
Bitcoin
19,261 $

Varga Judit igazságügyi miniszter nyári szettje az új kedvenc

Fotó: Facebook/Varga Judit
not image

Takács Petra

2022. július 8. - 03:11

Sokszor láthatjuk sötétebb színben Varga Juditot, de most világosra váltott, ami még jobban áll neki, a követők is elégedettek.

Varga Judit továbbra is a fiatalabb politikusok közé sorolható, hiszen még mindig csak 41 éves. Szeptember 10-én fogja ünnepelni a 42. születésnapját, de már most igen komoly karrier van mögötte.

Soron kívül 62-re emelkedett az Ian hurrikán áldozatainak száma

A Miskolcon született igazságügyi miniszter kiemelten fontos pozíciót tölt be, ami több jelentőséggel is bír. Az egyik legfontosabb jelentősége, hogy a nők igenis higgyenek magukban, mert bármi elérhető számukra, és ott lehetnek a legfontosabb pozíciókban.

Nemcsak Varga Judit, hanem többek között Novák Katalin is kiváló példa erre, aki köztársasági elnökként folytatja tovább a hivatását. Nem mellesleg Novák is ott volt a 100. Magyar Derbyn, ahol az egyik legstílusosabb megjelenés volt az övé.

Varga szintén csinosan öltözik, remek formában van, ám a munkájából adódóan nyilván neki is meg kell felelnie bizonyos protokolloknak. Sokszor látni őt sötétebb színű ruhákban, ám most valami egészen mással rukkolt elő.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.